Ο Δρ Φίλιππος Α. Αραβανόπουλος είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, όπου σήμερα υπηρετεί στη βαθμίδα του Καθηγητή.

Ο Τοκατλίδης Ιωάννης είναι καθηγητής με εξειδίκευση στη γενετική βελτίωση των καλλιεργούμενων φυτών.

Ο καθηγητής Δημήτριος Κωβαίος, είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), κάτοχος δύο διδακτορικών διπλωμάτων ενός από τη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ και ενός από το Department of Pure and Applied Ecology, University of Amsterdam, στην Ολλανδία.

Ο Δρ Ιωάννης Α. Αμβροσιάδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., στην οποία σήμερα υπηρετεί στη βαθμίδα του Καθηγητή.

Ο Δρ Αργύρης Καλλιανιώτης είναι βιολόγος-ιχθυολόγος με 35ετή ερευνητική εμπειρία σε τομείς που σχετίζονται με την αλιεία και την αλιευτική τεχνολογία.

Ο Δρ Θωμάς Παπαχρήστου είναι Τακτικός Ερευνητής του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού και Διευθυντής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών.

Ο Δρ Παναγιώτης Δ. Πλατής είναι πτυχιούχος της Γεωπονοδασολογικής Σχολής (Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος) του ΑΠΘ και σήμερα υπηρετεί στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης στη βαθμίδα του Τακτικού Ερευνητή.

Website Security Test