Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: “Διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του γηγενούς γενετικού υλικού των εσπεριδοειδών με σύγχρονες βιο-αναλυτικές προσεγγίσεις” GoCitrus (ΚΩΔ.ΠΡΑΞΗΣ/MIS5072531, «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με φορέα χρηματοδότησης: Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου HORIZON 2020 με Τίτλο «Developing Earth Observation (EO)-powered services to promote soil carbon sequestration through regenerative agriculture» (Ακρωνύμιο: AgriCapture - Project ID: 101004282), που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Χρονική διάρκεια έργου 2021-2023.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση εξήντα τεσσάρων (64) αρνιών με τιμή εκκίνησης 3,30 € χλγ.Ζ.Β., πλέον ΦΠΑ & πέντε (5) αγελάδων με τιμή εκκίνησης 1,10 € χλγ.Ζ.Β., πλέον ΦΠΑ .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προφορών μέχρι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ συγκομιδής - εκποίησης διαφόρων ελαιοποιήσιμων ποικιλιών ελιών, παραγωγής 2021
(CPV: 03222400-7), (NUTS: EL 411).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 4269/18.11.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «INTERREG V-A Ελλάδα - Ιταλία 2014 2020 Authentic Olive Net», με χρηματοδότηση από το INTERREG V-A Ελλάδα.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού

pdfΑΠΟΦΑΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Χρήση ομικών τεχνολογιών για τον εμπλουτισμό του βρεφικού γάλακτος», ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ MilkSafe, ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ Τ2ΕΔΚ-02222, ΟΠΣ 5074548, στο πλαίσιο του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την Παροχή λογιστικών και συναφών υπηρεσιών για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Κατάρτισης Νέων Γεωργών", προϋπολογισμού 148.800,00 € συμπ. ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με κριτήριο τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 10/12/2021, ώρα 14:00 μ.μ.

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: 13/12/2021, ώρα 12:00 μ.μ."

 

pdfdiakhryksh_dataentry_signed.pdf

pdfprokhryksh_dataentry_signed.pdf

pdfΘΕΜΑ_05_ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ_ΛΟΓΙΣΤΙΚΉΣ_ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ_ΝΕΟΙ_ΓΕΩΡΓΟΙ_6YNHOΞ3Μ_ΩΔΑ.pdf

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 445/14.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Safeguarding agroecosystem resilience under climate change through efficient pollination and sustainable beekeeping - SafeAgroBee».

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτκής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μια (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Επέκταση εμπορικής διάρκειας ζωής του νωπού γαύρου σε πάγο με χρήση μικρο-νανο-φυσαλίδων όζοντος» που χρηματοδοτείται από τη Δράση «Καινοτομία στην Αλιεία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας –Θάλασσας (ΕΠΑλ-Θ 2014-2020), με κωδικό ΟΠΣ (MIS)5010351.

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Προώθηση της αστικής ενσωμάτωσης των Πράσινων Υποδομών για τη βελτίωση της κλιματικής διακυβέρνησης των πόλεων» - LIFE17 GIC/GR/000029 – LIFEGrIn.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με κωδικό CHERRY4BREED και τίτλο «Δημιουργία ποικιλιών κερασιάς προσαρμοσμένων στις Ελληνικές συνθήκες, με αξιόλογα αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά» στα πλαίσια του Ειδικού Προγράμματος γεωργικής έρευνας για την δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3092/06.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Σουσάμι Άνοιξε- Οι -ομικές τεχνολογίες ως εργαλείο επαναπροώθησης της καλλιέργειας σουσαμιού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» με Κωδικό ΟΠΣ 2076, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Website Security Test