Παπαδάκη Αντωνία

Η Αντωνία Παπαδάκη γεννήθηκε στη Λάρισα και αποφοίτησε από τον Τομέα Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002.

Εργάστηκε ως Σύμβουλος Ποιότητας συστημάτων ISO 9001 και HACCP σε Θεσσαλικές γαλακτοβιομηχανίες το διάστημα 2002-2003 και από το 2003-2006 εργάστηκε ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου σε αλλαντοβιομηχανία στο Ρέθυμνο. 

Πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Βιοηθική στο Δια-τμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής, Κοινωνιολογίας, Βιολογίας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2010.

Το 2016 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιδημιολογία & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το ερευνητικό αντικείμενο της διατριβής της ήταν στο πλαίσιο της Μελέτης Ρέα που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και αφορούσε τους δείκτες γενοτοξικότητας σε παιδιά 4 ετών σε σχέση με τα επίπεδα των επίμονων οργανικών ρύπων στο αίμα των μητέρων κατά την εγκυμοσύνη. 

Η Αντωνία Παπαδάκη από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ως Προϊσταμένη του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Ρεθύμνου στη διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος. Για το διάστημα αυτό είναι η Τεχνική Υπεύθυνη του εργαστηρίου κατά ISO 17025 με δικαίωμα υπογραφής των αναλύσεων. Από το 2010 έως και σήμερα εκπροσωπεί τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στις επιτροπές εξέτασης παραβάσεων και επιβολής προστίμων στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στον νομό Λασιθίου σχετικά με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος και τη διενέργεια επίσημων ελέγχων στην αγορά του κρέατος.

Από το 2006 έως και σήμερα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και διδάσκει στα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών σε θέματα που αφορούν την ποιότητα του νωπού γάλακτος και τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ.

Από το 2018 έχει ενταχθεί από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης στο εισαγωγικό μητρώο εμπειρογνωμόνων για το πρότυπο ISO 22000.

Website Security Test