Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

epas ioanninon 1

Η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων  λειτουργεί στον Κατσικά Ιωαννίνων  ως  η μοναδική σχολή τεχνιτών Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας  της Ελλάδας. Από το 1934 έως σήμερα έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 2.000 τεχνίτες τυροκομίας, συμβάλλοντας καίρια στη μετεξέλιξη της ελληνικής γαλακτοκομίας από πρακτική σε σύγχρονη τυροκομία.

 

   facebook logo

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, στους μαθητές προσφέρονται αφενός θεωρητικά μαθήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα του κλάδου της γαλακτοκομίας (και γενικότερα του κλάδου των τροφίμων) και αφετέρου διδάσκεται η διενέργεια όλων των απαραίτητων χημικών και μικροβιολογικών ελέγχων στο γάλα και τα παράγωγά του. Παράλληλα, εκπαιδεύονται στην παρασκευή όλων των τύπων τυριών και λοιπών γαλακτοκομικών προϊόντων (γιαούρτι, παγωτό, βούτυρο κ.λπ.).

Η Σχολή διαθέτει οικοτροφείο.

Στους απόφοιτους μαθητές παρέχεται η δυνατότητα:

  • να απασχοληθούν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα σε αντίστοιχες προς την ειδικότητά τους θέσεις.
  • να σταδιοδρομήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες

Τηλ.: 26510 92219, e-mail:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Εκτύπωση
 

 

 

Website Security Test