Περιεχόμενα
Έξαρση νοσημάτων που μεταδίδονται από αρθρόποδα: Η νέα απειλή για την υγεία των ζώων και του ανθρώπου
Το ξύλινο βαρέλι και ο ρόλος του στην ποιότητα και την ασφάλεια του τυριού Φέτα
Παθαίνουν και οι αγελάδες θερμοπληξία;
Καινοτόμες Τεχνολογίες Υδατοκαλλιέργειας
Πώς η βόσκηση των αιγών και των προβάτων επιδρά στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και στη μόλυνση από παράσιτα
Ιστορία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
Ούρδα: Ένα παραδοσιακό τυρί τυρογάλακτος
Εκτροφή προβάτων και αιγών: σύγχρονες προσεγγίσεις για τις τοπικές φυλές και τα παραδοσιακά προϊόντα
Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά με προβιοτικούς μικροοργανισμούς από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα
«ΑΡΝΑΚΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» ΠΟΠ
Αρνάκι Ελασσόνας ΠΟΠ με συκωταριά, ρύζι και κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ
Δραστηριότητες - Νέα
Ιδιοκτήτης: Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ
Πρόεδρος ΔΣ: Καθηγητής Σέρκο Χαρουτουνιάν
Συντονισμός Έκδοσης & Επιμέλεια Ύλης: Ιωάννα Καρακώστα
Συντακτική Επιτροπή: Κωνσταντίνα Τσαγκάρη, Κατερίνα Αλεξάκη, Παναγιώτης Παπαφωτίου
Σύμβουλος Έκδοσης: Μαργαρίτα Καλαφατάκη
ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ Διεύθυνση: Άνδρου 1 & Πατησίων, 11257 Αθήνα | Τηλ.: 2108231277
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κυριακάκης Γιώργος
Σχεδιασμός - Εκτύπωση: PressiousArvanitidis
Κυκλοφορεί σε 6000 Αντίτυπα και Διανέμεται Δωρεάν