Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Από την Κυριακή 13 έως την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, συμμετείχε στην έκθεση WINTER FANCY FOOD SHOW στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς Προγράμματος ενημέρωσης και προώθησης της Φέτας ΠΟΠ με διακριτικό τίτλο «Feta PDO. Let’s get real!». Περισσότερα από 80.000 προϊόντα εκτίθενται στην έκθεση αυτή, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 1.400 εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Σαν φρανσίσκο κ. Αντώνη Σγουρόπουλου και της εμπορικής ακολούθου κας Δάφνης Βιτσικουνάκη, οι οποίοι είναι αρωγοί στις ενέργειες προβολής της Φέτας ΠΟΠ.

 

Παράλληλα, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, 100 σπουδαστές της σχολής μαγειρικής "The Culinary Institute of America in California (CIA)", είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αυθεντικότητα, την ποιότητα, τη γεύση και τις πολλαπλές χρήσεις της φέτας, καθώς και τη χρήση της στη μεσογειακή και τη διεθνή γαστρονομία, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικά σχεδιασμένων μαθημάτων με ομιλήτρια την βραβευμένη επαγγελματία chef και συγγραφέα κα Janet Fletcher.

 

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο  WINTER FANCY FOOD SHOW στο Σαν Φρανσίσκο και από τα εργαστήρια στη σχολή μαγειρικής "The Culinary Institute of America in California (CIA)":

Website Security Test