Σπυρίδων Μάμαλης

Ο Δρ Σπυρίδων Μάμαλης συμμετέχει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι πρόεδρος του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2011. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων και διδακτορικό στο Μάρκετινγκ Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne, UK.

Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Πρόεδρος του Τμήματος Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών. Επίσης διδάσκει ως μέλος ΣΕΠ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι μέλος του ΔΣ της CEDIA (European Confederation of Agronomists Associations). Έχει διατελέσει Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή, του ΔΣ του ΕΛΓΑ και του ΔΣ του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών (ΤΕΑΓΕ).

Έχει προϋπηρεσία ως στέλεχος μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις του αγροτο-διατροφικού τομέα, ενώ έχει δημοσιεύσει 19 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και πάνω από 40 δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων σε θέματα σχετικά με το Μάρκετινγκ. Έχει συγγράψει δύο βιβλία.

 

 

Website Security Test