Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έναν (1) Κτηνίατρο ΠΕ, για τις ανάγκες υλοποίησης δύο ερευνητικών προγραμμάτων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:00.

pdfProsklisi_1091_25-8-2016.pdf

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ/Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων ανακοινώνει ότι προκηρύσσει πρόχειρο ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση σταφυλιών παραγωγής 2016.

Διενέργεια διαγωνισμού: Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 11:00.

pdfDiagonismos_2827_23-8-16.pdf

"ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΙΑΛΙΔΙΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΤΟΥ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ."
Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού η 6η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ

Ανάρτηση πίνακα κατάταξης και ανάθεσης έργου του ΙΓΒ&ΦΠ της ΓΔΑΕ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ,  για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με ελεύθερο επαγγελματία, Γεωπόνο, για τις ανάγκες  του έργου με τίτλο: «Διατήρηση γενετικής καθαρότητας, παραγωγή και διάθεση πολλαπλασιαστικού υλικού εγχώριων ποικιλιών κηπευτικών». 

pdfApofasi_diefthinti_IBFP_2634.pdf

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου (Τμήμα Αμπέλου) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει πρόχειρο ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την πώληση σταφυλιών (λευκά – κόκκινα - οινοποιήσιμα – επιτραπέζια) παραγωγής 2016

pdfProxeiros_diagonismos_gia_ekpoiisi_stafilion.pdf

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος HORIZON 2020 “Farming Tools for External Nutrient Inputs and Water Management”.

pdfEkdilosi_endiaferontos_gia_symvasi_IBKF_2791.pdf

 

 

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος HORIZON 2020 “Farming Tools for External Nutrient Inputs and Water Management”.

pdfEkdilosi_endiaferontos_gia_symvasi_IBKF.pdf

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάθεση εργασιών στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου καθώς και στις εκτροφές.

pdfProxeiros_diagonismos_gia_anathesi_ergasion_797.pdf

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του προγράμματος/έργου «Βιολογική καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς στα καστανοδάση και στους καστανεώνες της χώρας για το έτος 2016. Παρασκευή και προμήθεια μυκητικών εμβολίων».

pdfEkdilosi_endiaferontos_IDE_1569_.pdf

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια σπάγκου και σύρματος χορτοδεσίας.   

pdfProxeiros_diagonismos_spagou__syrmatos.pdf

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 2474/21-07-2016 ΑΔΑ: 72ΤΘΟΞ3Μ-Ρ6Ρ Απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Διατήρηση γενετικής καθαρότητας, παραγωγή και διάθεση πολλαπλασιαστικού υλικού εγχώριων ποικιλιών κηπευτικών».

pdfΥπ΄αριθμ. 2479/21.07.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος/έργου «Συλλογή, αναγνώριση, ταυτοποίηση και αξιοποίηση αυτοφυών μανιταριών της Περιφέρειας Ηπείρου με έμφαση στη διερεύνηση της περιεκτικότητας βιοδραστικών πολυσακχαριτών (β-γλυκανών)».

pdfΥπ΄αριθμ. 777/25470/18.07.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Website Security Test