Συμμετέχουμε ενεργά στην Αgrotica 2018. Στο πλαίσιο της παρουσίας μας στο περίπτερο 2, stand 27 (1ος οροφ.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων θα παρουσιάσουμε τις δραστηριότητές μας, ενώ παράλληλα διοργανώνουμε με στόχο την προβολή:
•της Αγροτικής Εκπαίδευσης ενέργειες γνωριμίας του κοινού με τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, την Οινοποιητική Σχολή  Νεμέας και την Ξυλογλυτική Σχολή Καλαμπάκας
•της Αγροτικής Έρευνας και του Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου πραγματοποίηση από τους Επιστήμονές μας συνεχών επιδείξεων οργανοληπτικής αξιολόγησης του ελαιολάδου.

Tην Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις14.00 στην αιθ. C του συνεδριακού κέντρου "N. Γερμανός", διοργανώνουμε ενημερωτική εκδήλωση μαζί με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με θέμα: "Τράπεζα Διατήρησης Γενετικού Υλικού: Ρόλος και Υπεραξία Φυτικών Προϊόντων".

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 17.30 θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ  και συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων με τίτλο:" Χρήση του αρδευτικού νερού- Κλιματική αλλαγή", στο χώρο του περιπτέρου μας (περ. 2, stand 27).

Τέλος, καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιούνται παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν στελέχη του Οργανισμού μας.